Menu
Küpsiste seaded

Vajalikud küpsised
Need küpsised on vajalikud selleks, et meie veebileht töötaks korrektselt. Nende küpsisteta ei tööta korralikult sellised tähtsad funktsioonid nagu lehel navigeerimine, tehingu turvaliselt sõlmimine ja info õigesti kuvamine. Veebilehe kasutaja ei saa neid küpsiseid välja lülitada.

Tutvu reeglitega

Küpsiste seaded Privaatsuspoliitika Üld- ja tellimistingimused
OK

BOON EDAM Tournex

BOON EDAM

Tournex on kõorgetasemeline ruumikate sektsioonidega automaatne pöörduks, mis saab hästi hakkama tiheda jalakäijate liiklusega ning kaitseb samas hoone keskkonda tõmbetuule eest. Tournex'i labimõõtude valik on lai, maksimaalselt kuni 7400mm. Seega on Tournex piisavalt suur, et ohutult mahutada ostu- ja pagasikarud, kanderaamid ja ratastoolid, mis teeb sellest tõeliselt muljetavaldava ja mitmekülgse lahenduse.

Saadaval 3 voi 4 uksetiivaga Tournex. 3-tiivaga mudelitel on suurem sektsiooniosa, mis on veelgi mugavaim ja võimaldab suurte esemete jaoks lihtsamat läbipääsu, samas kui 4-tiivalistel mudelitel on suuremad suudmeavad, mis võimaldavad tohusamat kahesuunalist liiklusvoogu. Suure võimsusega ja energiatohus sissepääs. Suur labimõõtude ja erivariantide valik võimaldab meil Teile pakkuda suure võimsusega energiatohusaid sissepääsulahendusi, mis sobivad peaaegu kõigile hoonetele.

Lisaruumi saamiseks on Tournex Star'is vitriiniosa asendatud klaaspaneelide ja peene keskvõlliga, mis võimaldab suuremat liiklusmahtu ja läbipaistvamat välimust.



THE HIGH CAPACITY REVOLVING DOOR.

Tournex
  • Three or Four-wing Configuration
  • High Capacity Heavy Traffic Throughput
  • Feature Showcase Dispay Area for a Big Statement
  • Automatic Touchless Operation

The Tournex high capacity revolving door is an example of a classic revolving door. It has many of the same advantages and the same versatility as our Tourniket revolving door but can handle higher capacity applications such as healthcare facilities, universities and airport terminals. The Tournex is available with three or four-door wings and in a variety of different finishes and colours and with its proven technology, the Tournex is often used as the basis for stunning special design projects.

The High Capacity Revolving Door
The Tournex can optionally be equipped with a showcase with either straight or concave panels in the centre of the revolving door. Large automatic entrances like the Tournex often function as a moment of rest between the busy public space outside and the more private atmosphere inside a building. A showcase integrated in the Tournex, allows you to use that moment to ease the visitor into your world - using your branding and philosophy, or use it as a marketing space, putting consumers in the right mind set as they enter your space.
The entrance needs to fit the building’s criteria on three key areas: sustainability, security and service. However the entrance requires a fourth element: great design.

Tournex - Brochure | 2021
Touchless - Revolving Doors | Brochure | 2021
Level Up | Brochure | 2021
Safety Norm - EN16005 | Brochure | 2021