Menu
Küpsiste seaded

Vajalikud küpsised
Need küpsised on vajalikud selleks, et meie veebileht töötaks korrektselt. Nende küpsisteta ei tööta korralikult sellised tähtsad funktsioonid nagu lehel navigeerimine, tehingu turvaliselt sõlmimine ja info õigesti kuvamine. Veebilehe kasutaja ei saa neid küpsiseid välja lülitada.

Tutvu reeglitega

Küpsiste seaded Privaatsuspoliitika Üld- ja tellimistingimused
OK

PRIME

Wisniowski
3708,00
AVASTA TÄIUSE SALADUS
Kujutage ette uue põlvkonna garaažiuksi. Uksi, mis ei kujuta endast olemasolevate lahenduste ümbermõtestamist, vaid on loomingulise tasakaalu otsimise tulemus kaasaegse tehnoloogia, kvaliteedi, ohutuse ja disaini vahel.
Just sellised ongi PRIME garaažiuksed: uuenduslikud, peensusteni läbimõeldud, peegeldades vajadusi, mida te ise pole veel suutnud sõnastada. Nende automaatuste rikkalik varustus veenab teid tehtud valiku õigsuses.
PRIME – see on universaalsus ja stiilsus, mis kätkeb endas mugavust, kõrget kvaliteeti ja kaasaegset luksust.


PRIME on kujundatud minimalistlikus stiilis, seda iseloomustab kaasaegsele ehituskunstile omane joonte ja vormide lihtsus.

Ideaalselt kujundatud uks üllatab kaasaegsete insenertehniliste lahenduste ja rohkete detailidega, mille eesmärgiks on varjata ukse liikuvaid osasid. Iga detail on peensusteni läbi mõeldud, kinnitades insenerliku mõttelaadi järjepidevust ning paljastades disaini olemust.

Seadmete paigaldus: Kodu jaoks

Toote tüüp: Väravad

Tüüp: Garaažiuksed

Vaata ka