Menu
Küpsiste seaded

Vajalikud küpsised
Need küpsised on vajalikud selleks, et meie veebileht töötaks korrektselt. Nende küpsisteta ei tööta korralikult sellised tähtsad funktsioonid nagu lehel navigeerimine, tehingu turvaliselt sõlmimine ja info õigesti kuvamine. Veebilehe kasutaja ei saa neid küpsiseid välja lülitada.

Tutvu reeglitega

Küpsiste seaded Privaatsuspoliitika Üld- ja tellimistingimused
OK

MakroTherm

Wisniowski
1415,00
Tööstuslikes tõstustes MakroTherm ja MakroTherm XXL on ühendatud end tõestanud sektsioonuste konstruktsioon ning kõrge soojusisolatsioon, mida pakuvad INNOVO 60mm paksused paneelid.

Tänu kõrgele soojusisolatsioonile sobivad need uksed energiasäästlikkesse või isegi väikese küttevajadusega passivhoonetesse. See on lahendus maksimaalseks energiasäästuks. Soojusisolatsiooniga paneelide ja tihendussüsteemide kasutamisega on loodud sektsioonuksed, mille parameetrid lubavad hoida ruumis optimaalset temperatuuri.
Suured tööstuslikud tõstuksed MakroTherm XXL on uuenduslik toode, milles on ühendatud end tõestanud sektsioonuste konstruktsioon ning madal soojusjuhtivus U = 0,33, mida pakuvad INNOVO 60mm paksused paneelid.
Tänu hingedele, mis on varustatud libisevate puksidega ning topelt juhtrullikutele võib kindel olla, et uks liigub vaikselt ja sujuvalt. Tõstuksed MakroTherm – see on garanteeritud soojus koos täiusliku välimusega.

·        Polüuretaanvahuga täidetud teraspaneel 60mm
·        Garanteeritud töötsüklite arv – 25 000
·        Topelt juhtrullikud
·        Paneeli soojusülekandetegur U = 0,33 W/m² x K
·        Veekindlus – tase 2
·        Vastupidavus tuulekoormusele – tase 4
·        Hingavus – tase 5
·        Heliisolatsioon Rw = 24db
·        Kaitse trossi purunemise korral (2tk)
·        Kaitse vedrude purunemise korral

Seadmete paigaldus: Ettevõtte jaoks

Toote tüüp: Väravad

Tüüp: Garaažiuksed

Vaata ka